top of page
header-img.png

Dr. Alina Agache

Psihoterapeut și consilier nutriție Metabolic Balance

Bine ai venit în acest spațiu deschis 

și liber de judecată,

unde te invit să-ți regăsești armonia interioară, urmându-ți propriul tău ritm.

Despre Balansoar

Sunt Alina Agache, psihoterapeut, consilier nutriționist Metabolic Balance® și life coach.


Balansoar | Psihoterapie și Psihonutriție, este un loc emoțional sigur în care te aștept să explorăm cu empatie, curiozitate și creativitate povestea ta personală și căile prin care îți poți vindeca într-un mod durabil cele mai profunde răni interioare.

Relația dintre minte și corp stă la fundația practicii mele, la fel ca și încrederea în știință și potențialul care așteaptă în fiecare dintre noi.

56248007_2265759876874603_30087611579231

Servicii

Terapie individuală

Te voi însoți în procesul tău de autodescoperire și vindecare, cu multă răbdare și deschidere.Împreună vom înțelege de unde vin trăirile, cum le poți înțelege, accepta și gestiona, cum poți lăsa suferința în urmă și recâștiga curajul.Rolul meu e să te ghidez și să luminez drumul, să-ți oglindesc acele unghiuri care îți sunt ascunse și să te apropii de răspunsurile pe care le cauți.

Terapie

individuală

services-illustration-2.png

Nutriție Metabolic Balance®

Felul în care ne hrănim este în strânsă relație cu emoțiile noastre.Metabolic Balance® este un program pentru echilibrarea metabolismului creat de medicii și cercetătorii germani în nutriție, cu acțiune la nivel profund - hormonal și metabolic.

 

Este o soluție documentată științific, adresată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos și să atingă o greutate optimă, pe care să o păstreze pe termen lung. 

Nutriție

Metabolic Balance

services-illustration-6.png

Terapie de cuplu

Relațiile cu cei din jur sunt în centrul devenirii și fericirii noastre.
Ca ființe profund sociale, tindem din prima clipă de viață către conectare, astfel că este natural ca împlinirea, bunăstarea și armonia noastră interioară și exterioară să depindă într-o mare măsură de calitatea raporturilor pe care le stabilim cu ceilalți.


În același timp, în mod firesc, temerile și obiceiurile noastre se reflectă în dinamica legăturilor cu oamenii, într-un ciclu continuu.

Terapie

de cuplu

services-illustration-1.png

Terapie de grup

Grupul este un mediu protejat în care te invit să retrăiești experiențele dificile pe care acum nu le înțelegi pe deplin, să experimentezi cum poți deveni mai autentic față de tine și de ceilalți și să accesezi noi perspective din care să privești viața.
Comunicăm asertiv, primim încurajare, sprijin, idei valoroase și regăsim sentimentul apartenenței.

Terapie

de grup

services-illustration-3.png

Constelații familiale

Constelațiile familiale sunt o tehnică terapeutică eficientă, care facilitează ruperea tiparelor familiale distructive de nefericire, boală, eșec și dependență. 

Acest proces unic te poate ajuta să te eliberezi de bagajele emoționale nedorite pe care le-ai moștenit, cu rezultate adesea imediate și profund transformatoare. 

Constelațiile familiale se desfășoară fie în cadrul unei ședințe individuale, fie în grup.

Constelații

famliale

services-illustration-5.png

Dezvoltare personală

Consilierea pentru dezvoltare personală poate atinge multe fațete ale vieții tale.
Îți poate fi un aliat atunci când vrei să câștigi o stimă de sine mai bună și abilități sociale de succes, dacă vrei să deprinzi să comunici mai eficient și să stabilești limite sănătoase, dacă vrei să deschizi un nou capitol profesional ori să achiziționezi un nou mod de a face lucrurile, eliberat de tirania perfecționismului și a presiunilor exterioare.

Dezvoltare

personală

services-illustration-4.png
cta-photo_edited_edited.jpg

Balansoar este cabinetul de psihoterapie și psihonutriție unde te susțin și te ghidez pe tot acest drum. Te încurajez să explorezi fără teamă, să te accepți și să-ți trasezi noi perspective.

Despre sesiunile online

Ne putem conecta de oriunde te afli.

Toate serviciile de psihoterapie - individuale sau de grup, cele dezvoltare personală, dar și de nutriție Metabolic Balance® -  pot fi accesate nu numai la cabinet, ci și online, din intimitatea și siguranța căminului tău.
 

O sesiune online durează, în funcție de specific, între 60 - 90 de minute și respectă același format ca și întâlnirile față în față.

Evenimente Balansoar

Eveniment 4

18 mar. 2021

Leo at habitant amet sit. Consequat accumsan bibendum aliquam nibh donec augue feugiat felis porttitor. Enim blandit egestas aenean sit blandit enim at fringilla feugiat.

Eveniment 3

16 feb. 2021

Leo at habitant amet sit. Consequat accumsan bibendum aliquam nibh donec augue feugiat felis porttitor. Enim blandit egestas aenean sit blandit enim at fringilla feugiat.

Eveniment 2

24 ian. 2021

Leo at habitant amet sit. Consequat accumsan bibendum aliquam nibh donec augue feugiat felis porttitor. Enim blandit egestas aenean sit blandit enim at fringilla feugiat.

Copyright ©2021 Balansoar, Alina Agache - Psihoterapie si Pishonutriție

Design de Pixel Bonkers

bottom of page