top of page

Terapie

de cuplu

Terapie de grup

Relațiile cu cei din jur sunt în centrul devenirii și fericirii noastre.
Ca ființe profund sociale, tindem din prima clipă de viață către conectare, astfel că este natural ca împlinirea, bunăstarea și armonia noastră interioară și exterioară să depindă într-o mare măsură de calitatea raporturilor pe care le stabilim cu ceilalți.
În același timp, în mod firesc, temerile și obiceiurile noastre se reflectă în dinamica legăturilor cu oamenii, într-un ciclu continuu.

Dificultățile emoționale pot avea ca sursă primară relația de atașament deficitar conturată în copilărie cu una din persoanele de referință, tiparele de alegere ale partenerilor, provocările vieții intime, relația cu propriul sine.
Dacă îți dorești să înțelegi care sunt tiparele tale de relaționare, care este explicația profundă din spatele stilului tău de atașament sau vrei să știi de ce te simți nefericit sau deconectat în raporturile cu anumite persoane importante pentru tine, terapia relațională este un răspuns.

Acest mod de lucru se adresează relațiilor de cuplu și familie, dar și copiilor și adolescenților. Poți participa la sesiuni împreună cu partenerul, părinții, socrii, copiii, prietenii sau alte persoane alături de care vrei să explorezi obstacolele emoționale pentru a reafla, fiecare, drumul către celălalt și a comunica mai bine. 


Îți ofer un mediu empatic și deschis, în care fiecare e binevenit și susținut să dea glas speranțelor și gândurilor, fără teamă. Scopul terapeutic este de a căpăta claritate asupra poveștii personale și de a învăța cum poți construi legături trainice, învățând din experiențele anterioare.
În tot acest proces, îți vei întări încrederea în potențialul tău, vei ajunge mai aproape de sinele tău adevărat și vei dobândi o stimă de sine mai bună.

services-illustration-2.png

Terapie

de cuplu

bottom of page