top of page

Terapie

de grup

Group Discussion

Să știi că nu ești singurul care se confruntă cu anumite temeri sau obstacole.
Apartenența la un grup este un sentiment profund transformator, care îți poate deschide  poarta către vindecare.
În interacțiunea cu alți oameni care au dificultăți și aspirații similare cu ale noastre, se ascund resurse nebănuite pentru a înfrunta provocările care ne afectează starea de bine.

Grupul este un mediu protejat în care te invit să descoperi modurile prin care te poți exprima autentic și să accesezi noi perspective din care să privești viața.
În sesiunile de terapie de grup, ținta mea, ca ghid, este să construiesc un refugiu primitor și un sistem de susținere trainic, în care toți membri să se simtă văzuți, înțeleși, acceptați și stimulați să evolueze în plan emoțional.

La aceste întâlniri, explorăm tiparele de gândire și mecanismele de apărare și construim  atitudini și obiceiuri sănătoase. Comunicăm asertiv, primim încurajare, sprijin, idei valoroase și regăsim sentimentul apartenenței și conectării cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

Terapia de grup are rezultate extraordinare în problematici precum: anxietate, depresie, doliu, dificultăți de relaționare, tulburări alimentare, dependențe.

Un grup are între 8 - 10 membri. E bine să știi că poți beneficia în paralel și de terapia individuală, cât și de terapie de grup.

services-illustration-3.png

Terapie

de grup

Înscriere terapie de grup

Încă nu există disponibilitate pentru un grup, dar dacă ești interesat, lasă-mi adresa ta de email și voi reveni de îndată ce se va concretiza un nou grup pentru terapie.

Mulțumesc de interes! Voi reveni imediat ce voi avea vești despre formarea următorului grup.

Inscriere terapie de grup
bottom of page