top of page

Servicii

Girl in Therapy

Terapie individuală

Fiecare om este o lume plină de idei, visuri, drumuri și momente de diverse culori și tonalități. Se întâmplă ca în timpul vieții tale, să ajungi în punctul în care anxietatea, depresia, stresul realității de zi cu zi, lipsa de speranță, pierderea unei persoane să devină piedici care par de nedepășit. Dar orice fel de emoții și sentimente incomode te-ar încerca acum, nu este nevoie să treci singur prin asta. Îmi doresc să-ți fiu de ajutor.

Image by Lily Banse

Nutriție Metabolic Balance®

Felul în care ne hrănim este în strânsă relație cu emoțiile noastre. Această conexiune, pe care adesea nu reușim să o vedem limpede, m-a preocupat încă din timpul formării mele ca medic, când am înțeles că mintea și corpul sunt un întreg pe care nu le putem privi separat dacă ne dorim să avem o viață echilibrată, plină de sens și vitalitate. Din dorința aduce o schimbare reală în viața oamenilor și a le susține eforturile pe toate planurile, am adus în practica mea terapia nutrițională Metabolic Balance®.

Couples Therapy

Terapie de cuplu

Relațiile cu cei din jur sunt în centrul devenirii și fericirii noastre. Ca ființe profund sociale, tindem din prima clipă de viață către conectare, astfel că este natural ca împlinirea, bunăstarea și armonia noastră interioară și exterioară să depindă într-o mare măsură de calitatea raporturilor pe care le stabilim cu ceilalți. În același timp, în mod firesc, temerile și obiceiurile noastre se reflectă în dinamica legăturilor cu oamenii, într-un ciclu continuu.

Group Discussion

Terapie de grup

Să știi că nu ești singurul care se confruntă cu anumite temeri sau obstacole. Apartenența la un grup este un sentiment profund transformator, care îți poate deschide  poarta către vindecare. În interacțiunea cu alți oameni care au dificultăți și aspirații similare cu ale noastre, se ascund resurse nebănuite pentru a înfrunta provocările care ne afectează starea de bine.

Family Portrait

Constelații familiale

În familie primim o pleiadă de învățături care ne modelează în bine, însă, în bagajul nostru, e destul de probabil să găsim și o vulnerabilitate nativă la poveri, emoții nedescifrate, credințe, traume. Toate acestea ne frânează potențialul de a trăi cea mai bună viață și abilitatea noastră de a cultiva relații armonioase. Constelațiile familiale te pot ajuta să te eliberezi de bagajele emoționale nedorite pe care le-ai moștenit, cu rezultate adesea imediate și profund transformatoare.

Image by Agnieszka Boeske

Dezvoltare personală

Unde mă aflu în acest moment și unde vreau să ajung? Ce anume mă oprește să-mi îndeplinesc misiunea? Cum pot avea o stimă de sine mai solidă? Sunt întrebări din cele pe care, sunt sigură, și tu ți le pui câteodată. E natural să ne gândim la rolurile pe care le purtăm în societate, la menirea noastră în această viață și să ne întindem brațele și dorințele către mai mult, mai bine, mai frumos.

bottom of page