top of page

Sesiuni online

Image by Christin Hume

Cum se desfășoară terapia online?

Prin sesiunile online, îți ofer o soluție alternativă de a te ocupa de dezvoltarea ta.
Fie că te afli într-o altă țară și vrei să faci psihoterapie în limba ta maternă, fie că ai un program încărcat sau dorești să păstrezi distanța în contextul pandemic, ședințele în mediul virtual te pot susține.
 

Există deja mai multe studii care arată că psihoterapia online este la fel de eficientă ca și întâlnirile față în față

Consilierea psihologică prin mesaje text

Mai mult decât un mijloc de divertisment și comunicare cu prietenii, telefonul pe care îl avem cu toții în buzunar poate fi un instrument de ajutor și pentru dezvoltarea ta emoțională. Mai ales într-o perioadă ca aceasta, în care distanțarea fizică este parte din realitatea noastră zilnică.

Serviciile de terapie prin text sunt o variantă comodă și accesibilă care poate înlocui sau completa ședințele de terapie clasice.*

 

Poate că nu îți este la îndemână să vorbești și îți exprimi gândurile mai bine înscris sau ai nevoie de îndrumare într-un moment mai dificil. Sau poate ești ocupat și nu reușești să aloci timp unui plan mai detaliat de întâlniri.

Mesajele text îți pot oferi un sentiment de confort și siguranță, în ritmul pe care îl poți susține, fără să te deplasezi.
Vom stabili de comun acord un interval în care putem comunica și vei putea reveni oricând la conversație. 

*Consilierea psihologică prin mesaje text nu este destinată situațiilor de urgență sau persoanelor cu un diagnostic sever.

Întrebări frecvente​

Ce fel de servicii pot accesa în format online?

Sesiunile online vizează serviciile de psihoterapie relațională, terapie individuală și terapie de grup, dezvoltare personală, psihonutriție și consiliere nutriție Metabolic Balance®.

 

Cât durează o sesiune online?

Durata unei sesiuni individuale este de 60 de minute și este variabilă în cazul terapiei relaționale și de grup.


Ce este diferit la sesiunile online?

Doar mediul în care ne întâlnim. În cadrul sesiunilor online folosim tehnici terapeutice variate, ca și în cazul ședințelor față în față.

 

Unde se desfășoară sesiunile online?

După confirmarea programării, stabilim împreună canalul de comunicare care îți este cel mai la îndemână. Cu pacienții mei, utilizez frecvent Zoom, Google Meet sau Whatsapp video.

 

Cum mă programez?

Cel mai ușor este să faci o programare pe site, unde vei completa formularul cu datele tale, data și ora la care dorești întâlnirea.

Te poți programa și telefonic, la 0755 940 273.


Cum plătesc?

După completarea formularului de programare, vei fi direcționat către o pagină securizată unde vei putea plăti cu cardul.

 

Pot combina sesiunile online cu sesiunile față în față?

Sigur că da. Putem discuta de comun acord un program mixt de întâlniri, care să se adapteze la nevoile tale.

cta-photo_edited_edited.jpg

Balansoar este cabinetul de psihoterapie și psihonutriție unde te susțin și te ghidez pe tot acest drum. Te încurajez să explorezi fără teamă, să te accepți și să-ți trasezi noi perspective.

bottom of page