top of page

Dezvoltare

personală

Image by Agnieszka Boeske

Unde mă aflu în acest moment și unde vreau să ajung? Ce anume mă oprește să-mi îndeplinesc misiunea? Cum pot avea o stimă de sine mai solidă?


Sunt întrebări din cele pe care, sunt sigură, și tu ți le pui câteodată. E natural să ne gândim la rolurile pe care le purtăm în societate, la menirea noastră în această viață și să ne întindem brațele și dorințele către mai mult, mai bine, mai frumos.


Creșterea emoțională nu se sfârșește decât atunci când încetăm să fim curioși, iar rolul meu este să te sprijin să-ți accesezi potențialul cel mai înalt.


Putem face asta prin reflecție asupra relației cu propria persoană și relațiilor cu ceilalți, analizând circumstanțele și evenimentele trecute și accesând înțelesuri la care nu te-ai gândit până acum. Vom lucra cu blocajele, vom construi noi comportamente care să genereze schimbarea pe care ți-o dorești și un plan pe care să-l urmezi în afara cabinetului, care să te ajute să găsești semnificație și bucurie în prezent.

Consilierea pentru dezvoltare personală poate atinge multe fațete ale vieții tale. Îți poate fi un aliat atunci când vrei să îți crești stima de sine mai bună și abilitățile sociale, dacă vrei să înveți să comunici mai eficient și să stabilești limite sănătoase, dacă vrei să deschizi un nou capitol profesional ori să achiziționezi un nou mod de a face lucrurile, eliberat de tirania perfecționismului și a presiunilor exterioare.


Acestea sunt doar câteva exemple din obiectivele pline de semnificație pe care le putem atinge împreună în ședințele de consiliere și coaching. Abordarea mea este strategică, bazată pe un plan stabilit împreună de la bun început și tehnici variate, adaptate stilului tău.

services-illustration-4.png

Dezvoltare

personală

bottom of page