top of page
Image by Lily Banse

Felul în care ne hrănim este în strânsă relație cu emoțiile noastre. Această conexiune, pe care adesea nu reușim să o vedem limpede, m-a preocupat încă din timpul formării mele ca medic, când am înțeles că mintea și corpul sunt un întreg pe care nu le putem privi separat dacă ne dorim să avem o viață echilibrată, plină de sens și vitalitate.


Din dorința aduce o schimbare reală în viața oamenilor și a le susține eforturile pe toate planurile, am adus în practica mea terapia nutrițională Metabolic Balance®.

Metabolic Balance® este un program pentru echilibrarea metabolismului și greutății creat de medici și cercetători germani în nutriție, cu acțiune la nivel profund - hormonal și metabolic.


Este o soluție documentată științific, adresată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, vor să fie în formă optimă și să rezolve problemele de sănătate asociate cu dezechilibrele de greutate.

Metabolic Balance® nu este o dietă plină de restricții, ci un stil de viață. Un plan acționabil, realist, adaptat în detaliu la stilul și preferințele tale alimentare și nevoile unice ale corpului tău.
 

Beneficii concrete

Corpul tău își recapătă și menține greutatea dorită pe termen lung, dar dincolo de aceasta, vei decoda comportamentul tău alimentar și vei crea o relație sănătoasă cu mâncarea. Vei înțelege care sunt emoțiile din spatele senzației de foame și ce reacții produc diverse grupe de alimente în organismul tău. Vei deprinde comportamente alimentare sănătoase prin care îți vei echilibra chimia organismului, în timp ce vei iubi din nou ceea ce vezi în oglindă.
În sfârșit, vei avea un tonus mai bun și vei fi mai încrezător în forțele proprii.


Etapele programului acreditat Metabolic Balance® Germania sunt bine definite: consultația inițială, analizele de laborator, planul individualizat și monitorizarea regulată, pe decursul a cel puțin 6 luni.

Cu ghidajul și susținere psiho-emoțională, vei trece linia de sosire în cea mai bună formă și versiune a ta.

Testimoniale

services-illustration-1.png

Nutriție

Metabolic Balance

bottom of page