top of page

Terapie

individuală

Girl in Therapy

Fiecare om este o lume plină de idei, visuri, drumuri și momente de diverse culori și tonalități.

 

Se întâmplă ca în timpul vieții tale, să ajungi în punctul în care anxietatea, depresia, stresul realității de zi cu zi, lipsa de speranță, pierderea unei persoane să devină piedici care par de nedepășit.


Dar orice fel de emoții și sentimente incomode te-ar încerca acum, nu este nevoie să treci singur prin asta. Îmi doresc să-ți fiu de ajutor.

Înțeleg că decizia de a începe terapia poate fi copleșitoare. Să ceri sprijinul unui terapeut e un act de curaj și de dragoste pentru propria ta persoană, iar faptul că ești acum și aici este un pas important spre acel mai bine pe care îl cauți. Te voi însoți în procesul tău de auto-descoperire și vindecare, cu multă răbdare și deschidere. 
 

Împreună vom înțelege de unde vin trăirile, cum le poți înțelege, accepta și gestiona, cum poți lăsa suferința în urmă și recâștiga curajul.


Vom crea un teren fertil pentru o viață inspirată, abundentă în resurse, pe care să o trăiești după propriile tale reguli. Îți voi oferi uneltele de care ai nevoie pe termen lung ca să înveți din fiecare experiență, să privești din mai multe perspective și să-ți menții echilibrul.

Rolul meu e să te ghidez și să luminez drumul, să-ți oglindesc acele unghiuri care îți sunt ascunse și să te apropii de răspunsurile pe care le cauți.


Cred într-o relație terapeutică clădită pe încredere și respect, în care fiecare poveste de viață este acceptată fără judecată.


Tehnici folosite în terapia individuală

  • Tehnici cognitiv-comportamentale

  • Terapia de reprocesare a desensibilizării ochilor (EMDR)

  • Mindfulness, meditație, lucru cu respirația, gestionarea stresului

  • Constelații individuale

Tehnicile pe care le includ în ședințele de terapie variază. Le selectez și le adaptez în funcție de ritmul și nevoile tale și rezultatele pe care le obținem. 

În funcție de cum îți este mai la îndemână, poți programa ședințele de terapie atât în formatul față în față, cât și online.
De asemenea, ai la îndemână și consilierea prin mesaje text. 

Terapie

individuală

services-illustration-6.png
bottom of page