top of page

Anxietatea

Psychology Session

Te simți adesea neliniștit, agitat, tensionat, fără un motiv anume?
Experimentezi frecvent sentimentul că nu poți ieși din bucla gândurilor și este dificil să te concentrezi la activitățile zilnice?
Înțeleg prin ce treci. Anxietatea este una dintre problemele vieții moderne care poate intra în viața noastră insidios, fără să ne dăm seama când ne-a acaparat.

Este firesc să ne simțim din când în când îngrijorați sau temători în ceea ce privește viitorul ori să simțim frică, în fața unui pericol. Dar când aceste stări se prelungesc și te fac să te simți lipsit de control, este probabil vorba despre ceva mai mult.
Iar acest mai mult trece dincolo de o dispoziție iritabilă, se transferă în fiecare colț al vieții - poate că te odihnești mai prost, ai un apetit alimentar schimbător, tinzi să te retragi din activitățile sociale. Ori poate chiar ai trecut printr-un atac de panică într-un moment în care te așteptai cel mai puțin să se întâmple.

Cum te pot susține?
Vreau să știi, înainte de toate, că nu ești deloc singur. De fapt, anxietatea este cel mai frecvent motiv pentru care oameni de toate vârstele decid să apeleze la psiholog.
Vestea bună este că terapia individuală este un mod excelent de a ameliora anxietatea pe termen lung și de a îmbunătăți satisfacția asupra vieții.

În ședințele de terapie, vom explora împreună care este rădăcina anxietății tale, ce comportamente o declanșează și o perpetuează și ce mecanisme de adaptare sănătoase poți adăuga în trusa ta de resurse.
Ridicând vălul de peste ce nu înțelegem, grijile se vor micșora și vor lăsa loc clarității.
Vom lucra cu tehnici menite să te relaxeze și să te ajute să accesezi mai ușor întâmplările din trecut care au pus cărămizi la suferințele din prezent.
Îți voi oferi suport și te voi încuraja să-ți setezi obiective prin care să dai jos barierele din calea evoluției tale emoționale.


Te aștept, oricând ești gata să începem.

cta-photo_edited_edited.jpg

Balansoar este cabinetul de psihoterapie și psihonutriție unde te susțin și te ghidez pe tot acest drum. Te încurajez să explorezi fără teamă, să te accepți și să-ți trasezi noi perspective.

bottom of page