top of page

Dificultăți

Thinking%20Man%20on%20Couch_edited.jpg

Depresia

Tristețea e o stare firească a firii umane; din când în când, întâmplările din viața noastră ne pot face să ne simțim descurajați sau ajunși la capătul puterilor.
Totuși, să simți mai mereu că ești doborât, obosit, deconectat în relațiile cu oamenii dragi, fără motivație sau speranță la orizont, să nu mai găsești fărâme de lumină în cotidian sunt indicii ale unui episod de depresie.

Psychology Session

Anxietatea

Te simți adesea neliniștit, agitat, tensionat, fără un motiv anume?
Experimentezi frecvent sentimentul că nu poți ieși din bucla gândurilor și este dificil să te concentrezi la activitățile zilnice?
Înțeleg prin ce treci. Anxietatea este una dintre problemele vieții moderne care poate intra în viața noastră insidios, fără să ne dăm seama când ne-a acaparat.

Friends in Fast Food Restaurant

Mâncatul emoțional

Mâncarea a fost mereu pentru noi mai mult decât un combustibil pentru organism.
Când eram bebeluși, lacrimile ne-au fost liniștite cu laptele matern și astfel, mâncarea a devenit un simbol puternic al emoțiilor liniștitoare și hrănitoare.
De aceea, nu este de mirare că mulți dintre noi ne ascultăm impulsul de a mânca atunci când căutăm un mod de a face față emoțiilor de zi cu zi. Cu toții avem nevoie de confort, din când în când.

Image by Andrey Zvyagintsev

Travaliul de doliu

Pierderea unei persoane dragi este o experiență marcantă, pe care fiecare dintre noi o traversăm la un moment dat al vieții. Și chiar dacă suntem conștienți de efemeritatea noastră, a tuturor, pe acest pământ, adevărul este că niciodată nu putem fi pe deplin pregătiți pentru golul prin care navigăm în perioada următoare pierderii.

Image by Jonathan Rados

Tranziții dificile de viață

O schimbare este asemenea unei ferestre către o altă versiune de-a noastră.
Dar dacă nu se simte așa? Sau pur și simplu fereastra nu are vederea pe care ne-o imaginam?

woman%20sitting%20on%20black%20chair%20i

Universul femeilor

O mare parte dintre experiențele pe care le trăim, ca oameni, nu cunosc bariera masculin/feminin. Dar în același timp, femeile au parte de un set de provocări și dificultăți specifice, pe care nu de puține ori omitem să le privim prin lentila diferențelor de gen.

cta-photo_edited_edited.jpg

Balansoar este cabinetul de psihoterapie și psihonutriție unde te susțin și te ghidez pe tot acest drum. Te încurajez să explorezi fără teamă, să te accepți și să-ți trasezi noi perspective.

bottom of page