top of page

Universul femeilor

woman%20sitting%20on%20black%20chair%20i

O mare parte dintre experiențele pe care le trăim, ca oameni, nu cunosc bariera masculin/feminin. Dar în același timp, femeile au parte de un set de provocări și dificultăți specifice, pe care nu de puține ori omitem să le privim prin lentila diferențelor de gen. Schimbările sociale și culturale din ultimele decenii, biologia feminină și poate mai ales, așteptările tot mai mari cu privire la rolurile în familie și în societate, sunt câteva elemente care nuanțează traseul emoțional al femeilor.

Responsabilitățile în creștere la serviciu, viața solicitantă de familie, dinamica și impasul relațiilor sentimentale, dificultățile reproductive, standardele nerealiste pentru propriul corp, amenințarea violenței domestice, inegalitățile în accesul la oportunități de educație și carieră. Toate acestea sunt fațete ale universului emoțional feminin care pot genera frustrare, indecizie, lipsă de încredere în forțele noastre. Într-un astfel de peisaj afectiv, putem ajunge să ne simțim captive în propria viață și să ne fie greu să ne găsim menirea.

Cum pot să te susțin?
Îmi doresc ca tu să-ți înțelegi și să-ți folosești imensul potențial, dincolo de cutume și norme socio-culturale și să faci loc schimbării pe care o aștepți de mai mult timp. Să faci loc dorințelor tale și să-ți rescrii narațiunea.
Să îți găsești curajul de a pune limite, de a ieși dintr-o relație care nu te mai împlinește, să te poți proteja și distanța de persoanele toxice și pur și simplu să te faci auzită.

În terapie, explorăm și înțelegem nevoile și dorințele tale de profunzime. Te voi sprijini să te descoperi și să dezvolți noi obiceiuri care să-ți aducă echilbrul și bunăstarea.
Datorită abordării holistice pe care o practic și îți pot oferi perspectiva asupra interdependenței dintre corp, minte și emoții.
Putem lucra pe următoarele paliere: anxietate, depresie, stimă de sine scăzută, tulburări de dispoziție, tulburări alimentare, imaginea corporală, depresie postpartum, stres posttraumatic, discriminare, abuz fizic, emoțional, sexual.

Te aștept, oricând ești pregătită să începem.

cta-photo_edited_edited.jpg

Balansoar este cabinetul de psihoterapie și psihonutriție unde te susțin și te ghidez pe tot acest drum. Te încurajez să explorezi fără teamă, să te accepți și să-ți trasezi noi perspective.

bottom of page