top of page

Termeni și

condiții

Condiții generale de utilizare

 

Utilizarea site-ului https://www.inbalansoar.com/ (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Conținutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea https://www.inbalansoar.com/ și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al https://www.inbalansoar.com/.

 

Politica de confidențialitate

 

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului https://www.inbalansoar.com/ şi explică modul în care Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ).

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către acest site sau care fac publicitate pe acest site. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea https://www.inbalansoar.com/, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ), pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, adresa de email, orice informaţie privind folosirea serviciilor Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ), cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, programările, evenimentele etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa str. George Călinescu 17, Iași, România.

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului https://www.inbalansoar.com/ cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne poţi contacta pe adresa de email alina.agache.is@gmail.com.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului https://www.inbalansoar.com/ îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru confirmarea sau anularea serviciilor programate de şi/sau prin intermediul Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ).

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ), ai dreptul de a nu mai utiliza acest website.

Știm că prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cât se poate de serios, de aceea această procedura descrie în detaliu fiecare flux din interiorul organizației, în care sunt procesate date cu caracter personal ale clienților, partenerilor, potențialilor clienți sau ale vizitatorilor platformei.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date împotriva prelucrărilor neautorizate, fără consimțământul persoanei vizate și doar în scopurile pentru care s-a obținut acordul.

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) întreprinde eforturi majore pentru păstrarea în siguranță a informațiilor și a preferințelor dvs. Știm cât de important este să vă simiți în siguranță atunci când sunteți în mediul online, de aceea vă asiguram de confidențialitatea datelor, având în vedere că în acest moment vă aflați pe o conexiune criptată (SSL) prin care informațiile transmise sunt criptate și sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Rețineți, oricând în decursul colaborării noastre, vă puteți exprima opțiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Suntem absolut conștienți de faptul că GDPR nu face decât să ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protecția datelor cu caracter personal.

Procesarea datelor dvs. este necesară pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați. În acest sens, noi luăm mai multe măsuri de securitate pentru a vă proteja în mediul online. Una dintre măsurile întreprinse de noi pentru a asigura transparența și proporționalitatea față de dvs. este aceea de a elimina colectarea inutilă a datelor cu caracter personal și minimizarea datelor pe care le colectăm. De aceea, solicităm doar informațiile de care avem nevoie și le stocăm pentru îmbunătățirea experienței dvs.

 

Vă rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comandă.

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

 

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

 

Termeni și condiții magazin online

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ), o societate românească având sediul social în str. George Călinescu 17, Iași, România, adresa de e-mail alina.agache.is@gmail.com, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F22/1046/31.10.2016, Codul Unic de Înregistrare 36690025.

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina Termeni și condiții.

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice.

 

Informații personale

 

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile.

 

Securitatea datelor personale

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) pentru confirmarea programărilor, înscrierea la evenimente, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ)

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră la adresa str. George Călinescu 17, Iași, România, se obligă:

  • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date;

  • să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere ca Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

  2. Dreptul de a cere ca Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

  3. Dreptul de a cere ca Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

  4. Dreptul de a cere ca Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa alina.agache.is@gmail.com.

  5. În cazul plăților efectuate cu cardul, produsele de pe acest website sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Stripe.

 

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ).

 

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

 

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului https://www.inbalansoar.com/ sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul https://www.inbalansoar.com/, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului https://www.inbalansoar.com/ și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

 

Copyright

 

Întregul conținut al site-ului https://www.inbalansoar.com/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

 

Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) – https://www.inbalansoar.com/.

 

Utilizatorii care expediază informații către site-ul https://www.inbalansoar.com/ își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

 

Conținutul și designul site-ului https://www.inbalansoar.com/ sunt proprietatea Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fară a deține o permisiune scrisă din partea Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ). Folosirea fără acordul scris al Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) a oricăror elemente aflate pe site se pedepsește conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităților în drept în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacțiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.

 

Legea dreptului de autor protejează informația publicată. Autorii și contributorii își asumă integral responsabilitatea pentru textul pe care-l semnează și-l trimit spre publicare la https://www.inbalansoar.com/.

 

Contractul de prestări servicii încheiat între Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) și Clienții săi dă dreptul Clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului (manuale și tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) poate, fară orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, suferită că urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. 

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

 

Accesul la site

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Prețuri

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) nu percepe TVA, iar prețurile prezentate reflecră acest lucru.

 

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul oficial Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ).

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au debite în istoricul colaborării.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul de a nu onora livrarea unor servicii al căror preț este greșit și care nu se încadrează în grila prețurilor companiei. În acest caz, clientul va fi contactat și va avea opțiunea de a confirma comanda la prețul corect sau de a o refuza.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale termenilor și condițiilor, precum și ale ofertei, fără notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obligă Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) la nicio acțiune.

 

Livrarea serviciilor

 

Livrarea se face în termenul stabilit de comun acord, în concordanță cu prevederile și clauzele contractului încheiat (în cazul contractelor de colaborare sau de prestări servicii) sau respectând termenele și condițiile agreate în discuțiile inițiale, înaintea comenzii ferme venite din partea utilizatorului.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) nu este responsabil de costurile de transport necesare pentru prestarea serviciilor la sediul prestatorului.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul să reprogrameze sau să anuleze programările dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) care includ: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

 

În cazul în care clientul nu anulează programarea cu cel puțin 24 de ore înainte de ora stabilită de comun acord, va suporta costurile întregi ale acelei programări, indiferent de motivul pentru care nu a putut participa sau anula programarea.

 

Plata serviciilor

 

Plata serviciilor prestate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans online, în momentul confirmării programării prin intermediul cardului bancar sau la fața locului, cash, după finalizarea ședinței.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

 

Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada plății trebuie trimisă către Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) la adresa de e-mail alina.agache.is@gmail.com. Programarea online va fi confirmată numai după intrarea banilor în contul Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ). În cazul în care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar să completați un formular corespunzător. Dacă tranzacția prin card este reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesata imediat.

 

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea serviciilor prestate, se va restitui clientului diferența de bani. În cazul în care suma achitată în avans este mai mică decât valoarea serviciilor prestate, clientul va trebui să achite diferența de bani în momentul livrării. Pentru această ultimă situație, ca și pentru plata la livrare, serviciile prestate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

Litigii

 

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

Soluționarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă sau prin intermediul instanțelor judecătorești competente ori prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeană a implementat o platformă de soluționare online a litigiilor disponibilă aici.

 

Notificări și anunțuri

 

Balansoar (AGACHE A. ALINA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ) își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite, precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

 

Dispoziții finale

 

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document.

 

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente.

 

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Conform legislației din România, minorii nu pot încheia contracte comerciale și nici datele lor personale nu sunt prelucrate fără acordul părinților.

 

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, utilizarea în orice mod a serviciului constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricăror prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificări ulterioare care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nicio altă formalitate.

bottom of page